Kuhinja je prostorija u kući koju koristimo najmanje 2-3 puta na dan. To je mjesto okupljanja, druženja, kuhanja i rada. A najčešće je i jedna od prostorija s kojom se uvijek volimo pohvaliti. Stoga je to prostorija kojoj posvećujemo najviše pažnje kod uređenja i ugradnje. Želimo da bude ugodna kako izgledom tako i funkcionalnošću.

Kako je svaka kuhinja malo drugačija dimenzijama što zbog arhitekture, što zbog same izgradnje objekta, potrebno je raditi kuhinju po mjeri te iskoristiti svaki centimetar prostorije kako bi se dobila ugodna, estetska i funkcionalna kuhinja.

Možemo izraditi svaku kuhinju po mjeri i željama klijenta uz naše sugestije. Kako imamo veliko iskustvo u radu s raznim drvenim materijalima (furnir, MDF, akril, iveral, masivno drvo i slično) možemo odgovoriti na svako vaše pitanje prilikom izrade i projektiranja kuhinje po mjeri.

Uz drveni iveral koristimo i druge materijale kako bi kuhinje poprimile moderan izgled. Aluminij, staklo i plexiglass su najčešće korišteni za fronte koje želimo da budu prozirne ili jednostavno razbijaju monotoniju dizajna. I njih je moguće kombinirati u raznim bojama kako bi se zadržala estetika kuhinje ili čak podignula dinamika dizajna.

Danas su izrazito popularne shabby chic kuhinje gdje također imamo iskustvo u izradi. Bitno je znati da shabby chic namještaj mora biti od pravog drveta, a ne iverala, kako bi se postigao željeni efekt. Sama metoda i nije komplicirana, ali zahtijeva puno rada, strpljenja i iskustva i to svaki put prilikom izrade shabby chic namještaja.

Mnogo je kuhinja koje smo napravili, a nažalost nismo ih mogli sve poslikati, stoga vas pozivamo da pogledate samo neke od primjera kuhinja koje smo napravili.

Kuhinje:

View the embedded image gallery online at:
https://www.stolarija-zagreb.net/kuhinje#sigFreeIdf8cd351df2

 

Detaljniji pogled u izvedbi kuhinje:

View the embedded image gallery online at:
https://www.stolarija-zagreb.net/kuhinje#sigFreeId6906607333

Provjerite našu kvalitetu!

Javite nam se mailom, porukom ili nazovite. Rado ćemo vam pomoći, odgovoriti na pitanja ili posjetiti i dati procjenu.

Javite nam se