Svaki dom treba ormare. Ormari su nam neizbježni za čuvanje odjeće, obuće, opreme, pa čak i hrane. Stoga nije neobično da se i njima posvećuje mnogo promišljanja prije nego se krene u projektiranje ormara. Ormari mogu biti ugradbeni, samostojeći, kutni ili viseći ovisno o tome kakav je prostor i kakva je potreba.

Ne odgovaraju svakome isti ormari. Najčešće svi imamo slične potrebe za ormarima, ali s malim izmjenama. Uz to i sam prostor gdje će biti ormar smješten je drugačiji i upravo iz tih razloga izrada ormara po mjeri je dobar izbor. Cijenovno je jeftinije, a dobiva se mnogo više iskoristivog prostora točno po željama i potrebama klijenta.

Vrata ormara mogu biti klizna ili krilna, a sam ormar može biti izrađen od svih vrsta drva ili drvenih proizvoda (iveral, MDF i slično).

Izrađujemo ugradbene ormare kliznih sistema, zaokretno otklopne ormare svih vrsta i oblika od različitih materijala (masivnog, furniranog, lakiranog, bajcanog, MDFa, akrila, visokog sjaja i iverala).

Shabby chic ormari ili ormari od punog drveta su ormari visoke kvalitete i dugotrajnosti. Takvi ormari će trajati generacijama uz pravilno održavanje i puno su kvalitetniji i ljepši. Drvo uvijek daje toplinu svakom domu, pa tako i ormar od punog drveta će uvijek prostoriju učiniti ugodnom.

Ispune kliznih ormara se mogu kombinirati s velikim izborom stakla (lacobel svih boja, satinato, ogledala u više vrsta nijansi i plexiglasom).

Aaluminiski okviri kliznih ormara se mogu plastificirati u više od 300 različitih boja.

View the embedded image gallery online at:
https://stolarija-zagreb.net/ormari#sigFreeId63d288609a

Provjerite našu kvalitetu!

Javite nam se mailom, porukom ili nazovite. Rado ćemo vam pomoći, odgovoriti na pitanja ili posjetiti i dati procjenu.

Javite nam se